لاته آرت همیشه جز بخش های محبوب کار به عنوان باریستا است و کسب این مهارت برای تمام باریستاها الزامی است و حتی یک باریستا مبتدی باید طرح اولیه لاته آرت را بداند. با گذراندن این دوره مهارت لازم برای ایجاد طرح های مختلف بر روی نوشیدنی های ترکیبی شیر و قهوه نظیر لاته، موکا، کاپوچینو و … را کسب می کنید. شرکت کنندگان در این دوره باید اصول اولیه باریستایی را بدانند. بعد از ثبت نام جهت هماهنگی روز و ساعت برگزاری دوره با شما تماس گرفته میشود.

سر فصل ها
- آشنایی با شیمی شیر
- انتخاب شیر، پیچر و فنجان
- فوم گیری صحیح و کار با دستگاه
- ریزش صحیح شیر (Pouring)
- طرح قلب (Heart)
- تولیپ (Tulip)
- طرح روزتا (Rosetta)
- طرح های ترکیبی مانند Flower
- تمرین و عیب یابی