دوره قهوه های دمی

با فراگیر شدن نسل سوم کافه ها، تقاضا برای قهوه های دمی افزایش یافت تا جایی که کمتر کافه ای را میتوان یافت که از ادوات دم آوری قهوه استفاده نکند. در این دوره هنرجویان با دم افزارهای نسل سوم از جمله کمکس، سایفون، ائروپرس و … آشنا می شوند و مهارت دم آوری قهوه ایده آل با این دم افزارها را کسب می کنند. بعد از ثبت نام جهت هماهنگی روز و ساعت برگزاری دوره با شما تماس گرفته می‌شود.

دوره قهوه های دمی

سرفصل ها

  • آشنایی با نسل سوم قهوه
  • شناخت گیاه قهوه، گونه ها و زیر گونه ها
  • شناخت طعم شناسی و کار با دایره طعمی
  • استانداردهای آب مناسب
  • روش های فرآوری قهوه
  • درجه آسیاب و اثر آن بر عصاره گیری
  • آب/نسبت/قهوه
  • کار با ابزارهای دم آوری

مدت زمان

۳ ساعت آموزش

هزینه دوره

۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

مدرس

حمید ترغاق

فارسی سازی پوسته توسط: همیار وردپرس