این روزها علاقه مندی به لاته آرت از بین باریستاهای شاغل در کافی شاپ فراتر رفته است و مصرف کنندگان قهوه در خانه نیز به این هنر علاقه مند شده اند. از این رو این دوره آموزشی به گونه ای طراحی شده است تا هنرجو با استفاده از وسایل موجود در خانه قادر به ایجاد لاته آرت باشد. لازم به ذکر است برای شرکت در این دوره باید با اصول اولیه کار با دستگاه و مقدمات باریستایی آشنا باشید. بعد از ثبت نام جهت هماهنگی روز و ساعت برگزاری دوره با شما تماس گرفته میشود.

سر فصل ها
- دمای مناسب فوم گیری شیر
- شیمی شیر
- انتخاب ابزار مناسب و کار با دستگاه
- فوم گیری صحیح
- ریزش صحیح شیر
- طرح قلب
- طرح تولیپ
- طرح روزتا