دوره بار سرد

هر باریستا باید علاوه بر تسلط بر مبانی اصولی قهوه، توانایی تهیه نوشیدنی های سرد بر پایه میوه و بستنی را هم داشته باشد. دوره بار سرد به گونه ای طراحی گردیده است که در زمان کوتاه مجموعه ای از نوشیدنی های اساسی و رایج در کافه ها نظیر موکتل ها، اسموتی ها، شیک ها و … آموزش داده می‌شود. بعد از ثبت نام جهت هماهنگی روز و ساعت برگزاری دوره با شما تماس گرفته می‌شود.

دوره بار سرد

سر فصل ها

  • آشنایی با تجهیزات بار سرد
  • آشنایی با سیروپ، پوره و مواد اولیه
  • انتخاب ظروف سرو مناسب
  • آموزش موکتل ها (لیموناد، موهیتو، پیناکولادا و …)
  • آموزش شیک ها (شکلات، کارامل، بادام زمینی و …)
  • آموزش اسموتی ها (بلوهاوایی، چری بری و …)
  • آموزش گارنیش و تزئین نوشیدنی

آیتم های آموزشی بر اساس فصل و میوه های در دسترس تغییر می‌کنند.

مدت زمان

۲ ساعت آموزش

هزینه دوره

۳ میلیون تومان

مدرس

حمید ترغاق

فارسی سازی پوسته توسط: همیار وردپرس