هر باریستا باید علاوه بر تسلط بر مبانی اصولی قهوه، توانایی تهیه نوشیدنی های سرد بر پایه میوه و بستنی را هم داشته باشد. دوره بار سرد به گونه ای طراحی گردیده است که در زمان کوتاه مجموعه ای از نوشیدنی های اساسی و رایج در کافه ها نظیر موکتل ها، اسموتی ها، شیک ها و … آموزش داده میشود. بعد از ثبت نام جهت هماهنگی روز و ساعت برگزاری دوره با شما تماس گرفته میشود.

سر فصل ها
- آشنایی با تجهیزات بار سرد
- آشنایی با سیروپ، پوره و مواد اولیه
- انتخاب ظروف سرو مناسب
- آموزش موکتل ها (لیموناد، موهیتو، پیناکولادا و …)
- آموزش شیک ها (شکلات، کارامل، بادام زمینی و …)
- آموزش اسموتی ها (بلوهاوایی، چری بری و …)
- آموزش گارنیش و تزئین نوشیدنی
آیتم های آموزشی بر اساس فصل و میوه های در دسترس تغییر میکنند.