دوره باریستا

هر باریستا یا علاقه مند به قهوه نیازمند یادگیری اصول و مبانی اولیه است. دوره باریستا به گونه ای طراحی شده است که در کمترین زمان ممکن اصلی ترین مباحث تئوری و عملی لازم برای یک باریستا آموزش داده می شود و علاوه بر یادگیری اصول تئوری، به کار با اسپرسو ماشین و تهیه نوشیدنی ها مسلط می شوید. این دوره برای افرادی که قصد راه اندازی کافه یا کار به عنوان باریستا را دارند، مناسب است. بعد از ثبت نام جهت هماهنگی روز و ساعت برگزاری دوره با شما تماس گرفته می‌شود.

دوره باریستا

سر فصل ها

  • تاریخچه و مفاهیم پایه
  • آشنایی با زراعت، فرآوری و برشته کاری
  • یادگیری مکانیزم اسپرسو ماشین و کار با آسیاب
  • اصول اولیه طعم شناسی
  • عصاره گیری صحیح اسپرسو
  • فوم گیری صحیح شیر
  • منو پایه کافه (پایه اسپرسو)
  • مقدمات لاته آرت
  • تمرین و عیب یابی

مدت زمان

۴ ساعت آموزش

هزینه دوره

۶ میلیون تومان

مدرس

حمید ترغاق

فارسی سازی پوسته توسط: همیار وردپرس