دوره کالیبراسیون اسپرسو

این دوره مناسب برای افرادی است که به عنوان باریستا شاغل اند یا دوره باریستا را سپری کرده اند و علاقه مند به یادگیری مفاهیم پیچیده تر در مورد عصاره گیری اسپرسو هستند. دوره باریستا پیش نیاز این دوره است. در این دوره مواردی که نیازمند دقت بیشتری در عصاره گیری اسپرسو هستند مورد بررسی قرار می‌گیرد. بعد از ثبت نام جهت هماهنگی روز و ساعت برگزاری دوره با شما تماس گرفته می‌شود.

سر فصل ها

  • بررسی اثر تجهیزات در عصاره‌گیری
  • تفاوت ساختاری اسپرسو ماشین ها
  • بررسی اثر دمای قهوه آسیاب شده در عصاره‌گیری
  • اهمیت میزان گاز قهوه در زمان عصاره گیری
  • تنظیم دما در اسپرسو ماشین
  • کار با چارت دم آوری و بررسی عوامل اثرگذار بر EY
  • اصول کار با Refractometer
  • انواع بسکت و اثر شکل آن
  • بررسی تاثیر کیفیت آب به روی کاراکترهای طعمی
  • شناخت اثر روش های مختلف برشته کاری به روی عصاره گیری

مدت زمان

۳ ساعت آموزش

هزینه دوره

۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

مدرس

حمید ترغاق

فارسی سازی پوسته توسط: همیار وردپرس